tren

Kamyon ve Kamyonet Tentesi

133

Kamyon Tentesi:

Kamyon tentesi, daha küçük ticari kamyonların yük bölümünü koruyan ve kaplayan bir çadır sistemidir. Kamyon tenteleri, genellikle PVC kaplama malzemeden yapılmış dayanıklı ve su geçirmez bir yapıya sahiptir. Bu tenteler, kamyonların yüklerini dış etkenlerden korurken, aynı zamanda hızlı yükleme ve boşaltma işlemlerini kolaylaştırır.

Kamyonet Tentesi:

Kamyonet tentesi, hafif ticari kamyonetlerin yük bölümünü koruyan ve kaplayan bir çadır sistemidir. Kamyonet tenteleri genellikle çelik veya alüminyum çerçevelere sahip ve PVC kaplama malzemeden yapılmış dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu tenteler, kamyonetlerin taşıdığı yükleri dış etkenlerden korurken, hafif yapılarıyla yakıt tasarrufu sağlar.

Pick-up Tentesi:

Pick-up tentesi, arka kısmında açık bir yük bölümü bulunan ve yük taşımacılığı için kullanılan pick-up araçlarının üzerine monte edilen bir çadır sistemidir. Bu tenteler genellikle hafif, taşınabilir ve kolay kurulabilir yapıya sahiptir. Pick-up tenteleri, açık hava etkinlikleri için konaklama alanı olarak veya yük taşımacılığı sırasında koruma sağlamak için kullanılabilir.

Bu çadır sistemleri, ticari taşımacılık ve yük taşımacılığı için ideal koruma ve kaplama çözümleri sunarlar, aynı zamanda açık hava etkinlikleri için konforlu konaklama alanları oluşturabilirler.

Tır Tentesi:

Tır tentesi, genellikle ticari taşımacılık için kullanılan büyük kamyonların yük bölümünü kaplayan ve koruyan bir çadır sistemidir. Tır tenteleri genellikle dayanıklı PVC veya polyester kaplama malzemeden yapılmıştır ve geniş yük kapasiteli tırların yüklerini dış etkenlerden korur. Tır tenteleri, yükleri güneşten, yağmurdan ve diğer hava koşullarından korurken, aynı zamanda taşınan malzemelerin güvenliğini sağlar.

Tır tentesi (çadırı), kamyon tentesi (çadırı), kamyonet tentesi, Pick up tentesi vb. araçlarınıza demiri ile birlikte brandası da istenilen renkte aracınızın tüm işleri yapılmaktadır.

 

Whatsapp
Müşteri Temsilcisi
Müşteri Temsilcisi
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?